Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! FIFA ve TFF'den dev cezalar kapıda...

Beşiktaş'ta biriken. futbolcu alacakları sonrası gözler yeni yönetime çevrildi. Seçim sonrası göreve başlayacak yönetim eğer 25 milyon euro ödemeyi yapmazsa, FIFA'dan transfer yasağı ve TFF'den ağır para cezaları yeme tehlikesi bulunuyor.

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi'nin olağanüstü seçimli genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlığa talip olan Hasan Arat ve Serdal Adalı çalışmalarını hızlandırdı.

BÜYÜK ZORLUK BEKLİYOR

Beşiktaş'ın yeni patronu olmak isteyen adaylar, camianın önde gelen isimleriyle görüşmelere devam ederken, yönetime güçlü isimlerin katılması için de gece gündüz telefon trafiği yaşanıyor.

Beşiktaş'ın 3 Aralık'ta başına geçecek olan yeni başkanını şimdiden çok büyük bir zorluk bekliyor.

25 MİLYON EURO LAZIM

Yeni başkan mazbatayı alır almaz futbol takımının 25 milyon avroluk birikmiş alacağını ödemek zorunda. Söz konusu tutarın içinde futbolcuların alacakları ile transfer taksitleri de bulunuyor.

Eğer yeni yönetim göreve gelir gelmez ödemesi gereken bu tutar için borçsuzluk kâğıdı alamazsa, kulübü çok zor günler bekleyecek. Ödemenin yapılmaması ya da aksaması hâlinde, FIFA'dan transfer yasağı, TFF'den de para cezası ve transfer limitinin azaltılması gibi yaptırımlar gelecek.

(Türkiye Gazetesi)

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike! FIFA ve TFF'den dev cezalar kapıda... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.