Beşiktaş'a Talisca'dan kötü haber... Jose Mourinho transfer için devreye girdi

AS Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun hücum hattını güçlendirmek istediğini ve Tammy Abraham'a destek verecek o ismin Talisca olduğu iddia edildi. Brezilyalı yıldızın Avrupa'da üst düzey futbola dönmek istediği ve 2024'te bitecek sözleşmesine rağmen Al Nassr'dan ayrılmayı planladığı yazıldı.

Beşiktaş'a geri dönüp dönmeyeceği meral edilen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'a İtalyan devi AS Roma talip oldu.

Calciomercato, teknik direktör Jose Mourinho'nun hücum hattını güçlendirmek istediğini ve Tammy Abraham'a destek verecek bir oyuncunun Talisca olduğunu iddia etti.

Talisca'nın da Avrupa'da üst düzey futbola dönmek istediği ve 2024'te bitecek sözleşmesini tamamlamadan Al Nassr'dan ayrılmayı planladığı kaydedildi. Bonservisi 12 milyon euro olan 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun 6.5 milyon euroluk maaşından da fedakarlık yapacağı belirtildi.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN TALİSCA AÇIKLAMASI 

Brezilyalı futbolcuyla ilgili geçtiğimiz günlerde sorulan bir soruya yanıt veren Başkan Ahmet Nur Çebi, "Taraftarımızı mutlu edecek her şeyi de yapmaya hazırız. Bizim bütçemiz belli. Ceyhun Kazancı'yla bütçemizin durumunu görüşüyoruz. Eğer bizim bütçemize uygun olacaksa ve bunu kabul edecekse, Ben Talisca'yı gider sırtımda alır getiririm. Olmadığı takdirde, kimsenin neden olmadı demesini kabul etmiyorum. Gelmesini isterim. Bütçeyi aşması hem oyuncuya hem de kulübe zarar verir. Talisca'nın gelmesini ister miyim? Elbette isterim ama mali şartlar ortada" diye konuşmuştu.

Beşiktaş'a Talisca'dan kötü haber... Jose Mourinho transfer için devreye girdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Jose Mourinho anderson talisca AS Roma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.