Beşiktaş'a sürpriz teklif! Vincent Aboubakar Suudi Arabistan'a dönüyor

Beşiktaş forması giyen Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'a, Suudi Arabistan Ligi'nden Al-Ittihad kulübünün talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar'a, Suudi Arabistan Pro Ligi'nden bir takımın talip olduğu iddia edildi.

AL-ITTİHAD VİNCENT ABOUBAKAR'A TALİP OLDU

Fanatik'te yer alan habere göre; Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad'ın, Kara Kartal’ın yıldızıyla ilgilendiği belirtildi.

BENZEMA'NIN YANINA ABOUBAKAR

Haberde Arap kulübünün, Fransız süperstar Karim Benzema’nın yanında Aboubakar’ı düşündüğü bildirildi.

SERBEST KALIR MADDESİ DETAYI

Vincent Aboubakar’ın temsilcilerinin, Al-Ittihad’a, oyuncunun kontratında 6.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesinin bulunduğunu ilettiği ve Arap kulübünün de bu rakamı karşılamaya olumlu baktığı ifade edildi.

ABOUBAKAR’IN İSTEDİĞİ MAAŞ

Aboubakar’ın, maaş olarak 5 milyon Euro’luk talebinin olduğu, Al-Ittihad’ın ise 4 milyon Euro artı bonus teklifinde bulunduğu ifade edildi.

Sakatlık endişesi yaşayan Aboubakar’ın, tam olarak hazır halde olmadan görev yapmak istemediği için Siyah-Beyazlılar’daki formasından uzak kaldığı belirtiliyor.

Beşiktaş'a sürpriz teklif! Vincent Aboubakar Suudi Arabistan'a dönüyor ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.