Beşiktaş'a kötü haber Talisca'dan geldi!

Cenk Tosun'u Everton'a rekor bir paraya satarak kasasını dolduran siyah beyazlıların neşesi kaçtı.

Cenk Tosun'u Everton'a satarak ikinci yarı startını kasasını dolduranan veren siyah beyazlılar, Brezilyalı yıldızları nedeniyle moral bozukluğu yaşıyor.

İngiliz ekibi Liverpool, kancayı Talisca'ya taktı. Liverpool'un, Barcelona'ya gönderdiği Coutinho'nun yerine Beşiktaş'ın yıldızını istediği öğrenildi.

Talksport radyosunun iddiasına göre Kırmızıların uzun transfer listesinde Talisca'nın da ismi yer alıyor. Brezilyalı yıldız için temaslarını sıklaştıran Liverpool, ara transferde bu işi gerçekleştiremese bile sezon sonunda Talisca'yı kadrosunda görmekte kararlı.

Benfica yöneticileri ile masaya oturacak olan Liverpool, Talisca'yı da ikna edeceğine inanıyor. Bu haber ise Beşiktaş yönetimini de harekete geçirdi. Talisca konusundaki gelişmelerin ne olacağı merak konusu. (Fotomaç)

Beşiktaş'a kötü haber Talisca'dan geldi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.