Beşiktaş’a Gedson Fernandes’ten iyi haber geldi! Derbide sahada…

Beşiktaş’ın Aboubakar’dan sonraki en değerli ismi olan Gedson Fernandes, sakatlığını atlattı ve derbide sahada olabilecek duruma geldi. Teknik direktör Burak Yılmaz’ın en güvendiği isimlerden biri olan Gedson Fernandes, Galatasaray’a karşı sahaya sürülecek.

Sakatlığı dolayısıyla bir süredir sahalardan uzak kalan Gedson Fernandes’in yokluğunda kötü gidişe dur diyemeyen Şenol Güneş’in istifası sonrası gözler Portekizli yıldızı arıyor.

Portekizli orta saha oyuncusu, hem ayak bileğinden hem de omzundan geçirdiği sakatlıklar nedeniyle 6 maçta formasından uzak kaldı.

Fakat Milli ara içerisinde geçen iki haftayla birlikte genç futbolcunun sağlık durumu da tamamen iyiye gitti. Yani 24 yaşındaki futbolcu, sakatlığını tamamen atlatarak, hazır hale geldi.

Gedson hakkında merak edilen konulardan biri de derbide oynayıp, oynamayacağıydı. Sağlık ekibinden alınan bilgiye göre yıldız futbolcunun, yarın sahada olması için önünde bir engel bulunmuyor. 

(Fanatik)

Beşiktaş’a Gedson Fernandes’ten iyi haber geldi! Derbide sahada… ile ilgili etiketler Gedson Fernandes Burak Yılmaz Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.