Beşiktaş'a derbi öncesi kötü haber! Kırık tespit edildi ameliyat oldu...

Beşiktaş, yeni transferi Nathan Redmond’un sol el tarak kemiğinin kırılması sebebiyle başarılı bir ameliyat geçirdiğini açıkladı. Siyah-beyazlı futbolcunun rehabilitasyon sürecinin de en kısa sürede başlayacağı aktarıldı.

Beşiktaş, yeni transferi Nathan Redmond’ın sol el tarak kemiğindeki kırık sebebiyle başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

Beşiktaş'a derbi öncesi kötü haber! Kırık tespit edildi ameliyat oldu...

SOL EL TARAK KEMİĞİNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ

Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede Redmond’un bugün yapılan idmanda sakatlanarak sol el tarak kemiğinde kırık tespit edildiği duyuruldu. Başarılı bir osteosentez operasyonu geçirdiği aktarılan İngiliz futbolcunun rehabilitasyon sürecine ise en kısa sürede başlayacağı belirtildi.

 

İHA

Beşiktaş'a derbi öncesi kötü haber! Kırık tespit edildi ameliyat oldu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ameliyat Nathan Redmond yeni transfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.