Beşiktaş'a derbi öncesi Dele Alli müjdesi!

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Başakşehir ve İstanbulspor maçlarıyla hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, Kayserispor ve Alanyaspor maçlarıyla çıkış yakalayan Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta konuk edecek. Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça odaklanan siyah-beyazlı takımda yıldız transfer Dele Alli'den sevindirici bir haber geldi.

Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftada 5 puan kaybeden Beşiktaş, Fenerbahçe ile milli aradan sonra oynayacağı derbi maça konsantre oldu. Sporx'te yer alan habere göre; siyah-beyazlı takıma Dele Alli'den sevindirici bir haber geldi. Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden biri olan Dele Alli, sakatlık sürecini geride bıraktı. İngiliz oyuncu, takımla çalışmalara da başladı.

DERBİDE OYNAMASI BEKLENİYOR

Teknik Direktör Valerien Ismael, Dele Alli ile yakından ilgileniyor. Beşiktaş'ta 2 maçta 1 golü bulunan futbolcunun 2 Ekim'de Vodafone Park'ta oynanacak derbi maçta forma şansı bulması bekleniyor.

Beşiktaş'a derbi öncesi Dele Alli müjdesi! ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Dele Alli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.