Beşiktaş'a Boyko piyangosu!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Dinamo Kiev'e kiraladığı kaleci Denys Boyko hakkında Dinamo Kiev başkanından açıklama geldi.

Siyah beyazlılara büyük umutlarla transfer edilen fakat oynadığı maçlarda bekleneni veremeyen Boyko daha sonra Şenol Güneş tarafından gözden çıkarılmıştı.

"BONSERVİSİNİ ALABİLİRİZ"

Süper Lig'de bu sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta kadroya alınmadığı için lisans çıkarılmayan Denys Boyko, Dinamo Kiev'e kiralandı. Ukrayna kulübünde UEFA AvrupaLigi'nde AEK maçlarında forma giyen Boyko'nun daha sonrasında kalçasından sakatlığı yaşadığı açıklandı.

Denys Boyko'nun sezonu sonu Beşiktaş'a geri dönüp dönmeyeceği konusunda ise Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis açıklamalarda bulundu. Surkis, "Boyko bizim devre arasındaki en büyük kazanımlarımızdan biri. Şu anda konuşmak tabi ki erken ama sezon sonunda bonservisini almak için Beşiktaş'la görüşebiliriz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a Boyko piyangosu! ile ilgili etiketler Beşiktaş boyko
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.