Beşiktaş'a Atiba Hutchinson şoku!

Aboubakar, Cenk Tosun, Georges-Kevin N'Koudou, Oğuzhan Özyakup, Bernard Mensah ve Ajdin Hasic'i son düzlükte kaybeden Siyah-Beyazlılar, bir de takımın en önemli isimlerinden Atiba Hutchinson'u kaybetti. Derbide sarı kart cezalısı konumuna düşen Kanadalı yıldız haftaya yok...

Şampiyonluk yarışında son düzlüğe büyük eksiklerle giren Beşiktaş, şimdi de Atiba'yı kaybetti. Galatasaray derbisinin 44. dakikasında sarı kart gören Kanadalı yıldız, gelecek hafta oynanacak Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düştü.

Bu sezon 34 maçta 4 gol, 10 asist gibi muazzam rakamlara ulaşan Atiba Hutchinson, Kartal'ın 42'de kazandığı penaltıda başrolu oynadı. Köşe vuruşunda Ryan Donk ile Atiba arasında yaşanan çekme poziyonunda VAR, Cüneyt Çakır'a izlemesini tavsiye etti. Pozisyonu izleyen Çakır, penaltıya hükmetti. Penaltıyı kullanan Rachid Ghezzal skora eşitliği getirdi.  

Ancak 3 dakika sonra Beşiktaş kabus gördü... Duran topta Atiba ceza sahasında Falcao'yu indirinceCüneyt Çakır bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başında geçen Kolombiyalı yıldız skoru 2-1'e getirdi. Falcao'nun attığı 9 golün 6'sı penaltıdan.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Atiba, şunları söyledi:

"Sezonun sonu yaklaşıyor. Böylesi büyük bir maçta 3 puan almak istedik ama ne yazık ki başaramadık. Zaman zaman iyi oynadık ama bunu genele yayamadık. 3 puana inanmıştık ama yapamadık. Oynanmamış 2 maç var ve 4 puan bizi şampiyon yapar. Daha önce de mağlubiyetler aldık ama hemen reaksiyon verdik. Biz başımızı eğmeyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Salı günü maçımız var. Bu maçı burada bırakacağız. Salı günü galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Hakem o anda o kararı verdi. Benim faul yaptığımı söyledi. Rakibim kolay düştü. Hakem kararı bu şekilde. Tekrarı henüz izlemedim. İlk yarı biterken olması kötü oldu. Bu maçı unutuyoruz artık. Bir sonraki maça iyi hazırlanacağız."

Maç öncesi röportajında eksiklerden bahseden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, şu ifadeleri kullanmıştı: "Son milli maç arasından sonra maalesef çok ciddi sorunlarla karşılaştık. Özellikle oyuncu konusunda baya bir oyuncumuz dışarıda. Kalanlarla mücadele ediyoruz. Kalanlar çok mücadeleci, çok karakterli, tüm güçlerini veriyorlar. Uzun zamandan sonra dinlendik. İki gün izin verdik. Toparlansınlar istedim. Hep aynı oyuncularla, değiştirmeden oynuyoruz. Son maçtan N'Koudou çıktı, Gökhan girdi. Allah'a şükür. Oyuncumuz var oynatıyoruz. Kulübeden de alabileceğimiz 2-3 oyuncu var."

Beşiktaş'a Atiba Hutchinson şoku! ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Sergen Yalçın Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.