Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de katıldığı programda yeni sezon formalarını tanıttı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Mensah ile ilgili yaptığı açıklamalar için Çebi, "Konu leyla konusu değil, forma. Sayın Cengiz'i anlayabiliyorum. Kulüp başkanlarına 'Menajerlerin oyununa gelmeyelim, fiyat yükseltmelerine izin vermeyelim' dedik. Mensah yalan konuşacak bir çocuk değil" dedi.

Süper Lig'in yeni sezonuna hazırlanırken UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynayacağı PAOK maçı için de hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, 2020/21'de giyeceği formaları da görücüye çıkardı. Vodafone Park'ta düzenlenen ve Başkan Ahmet Nur Çebi ve kulübün futbolcularının katıldığı törenle birlikte yeni sezon formaları taraftarlara ve kamuoyuna sunuldu.

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı

Törende konuşan Başkan Çebi: "Kampanyaya verilen desteğin yarısından fazlası hesaplarımıza intikal etti. Beşiktaşımız'ın taraftarlardan aldığı destekle çok güçlü olduğunu biliyoruz. Özel bir proje Adidas tarafından destekleniyor. Bu projenin en önemli tarafı taraftarı içine almış olması. Kampanyanın adı 'Beşiktaş aşkına imza at."

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı - Resim : 2

Daha sonra sahneye Atiba, kaleci Ersin ve yeni transfer N'Sakala çıkarak yeni sezon formalarını tanıttı.

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı - Resim : 3

'MENSAH YALAN KONUŞACAK BİR ÇOCUK DEĞİL'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Mensah ile ilgili yaptığı açıklamalar için "Konu leyla konusu değil, forma. Sayın Cengiz'i anlayabiliyorum. Kulüp başkanlarına 'Menajerlerin oyununa gelmeyelim, fiyat yükseltmelerine izin vermeyelim' dedik. Mensah yalan konuşacak bir çocuk değil" ifadelerini kullandı.

İşte Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formalar ve lansmandan kareler...

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı - Resim : 4

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı - Resim : 5

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı - Resim : 6

 

Beşiktaş yeni sezon formaları tanıttı ile ilgili etiketler Beşiktaş yeni sezon formalar vodafone park
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.