Beşiktaş yeni sağ bekini buldu!

Sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar mutlu sona çok yakın.

Beşiktaş, Juventus’un İsviçreli sağbekini transfer etmek için girişimlere başladı. İtalyan kulübü ile anlaşma sağlanırsa bu iş sona erecek. İşte detaylar...

Beşiktaş, Stuttgart'a transfer olan Beck'in yerini Lichtsteiner ile doldurmayı planlıyor. Siyah Beyazlılar transferin bitmesine kısa süre kala Juventus'un sağbeki Lichtsteiner için girişimlere başladı.

İtalyan ekibinin İsviçreli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi listesine almaması üzerine harekete geçen yönetim İsviçreli futbolcuyu bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor.

SADECE LİG VE KUPA

İki kulüp arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçerken bonservis bedeli ve bu bedelin ödeme planı konusunda temaslar sürüyor.

Beşiktaş'ın Juventus ile anlaşması halinde Lichtsteiner ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak. 33 yaşındaki futbolcu transfer edilirse sadece lig ve kupada oynayacak.(Takvim)

Beşiktaş yeni sağ bekini buldu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Juventus sağ bek lichtsteiner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.