Beşiktaş'ı Cyle Larin kanatlandırdı

Süper Lig'in 7 haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Beşiktaş, 1-0 galip geldi. Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golü Cyle Larin attı. Geçen hafta Denizli'de 3 puanı 3 golle alan Kartal, üst üste 2. galibiyetini alarak kara bulutları dağıtmayı başardı. Malatya'nın ise 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Geçen hafta Denizlispor deplasmanında 3 puanı 3 golle alarak moral bulan Siyah-Beyazlılar, üst üste 2. galibiyetini alıp zirve yarışına ortak olduğunu gösterdi.

Beşiktaş'ı Cyle Larin kanatlandırdı

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 55'te Cyle Larin attı. Kanadalı santrfor, gol sayısını 3'e yükseltirken, Rachid Ghezzal'ın asisti kalitesini ortaya koydu.

Bir haftayı bay geçen ve 6 maça çıkan Sergen Yalçın'ın takımı 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan ulaştı. Siyah-Beyazlılar haftaya Gaziantep FK'ya konuk olacak. 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Yeni Malatyaspor'unun ise 3 maçtır bileği bükülmüyordu. Sarı-Siyahlılar bu yenilgiyle 8 puanda kaldı. Malatya haftaya Denizlispor'u ağırlayacak. 

Peş peşe gelen kötü sonuçların ardından milli arada kendine gelen Kartal, Malatya engelini de aşmak için Vodafone Park'a Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Oğuzhan, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar 11'yle çıktı.

Sergen Yalçın, Yukatel Denizlispor ile oynanan maçta kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Josef de Souza'nın yerine Oğuzhan Özyakup'a yer verdi. Oğuzhan Özyakup ligin ilk haftasında oynanan Trabzonspor maçından bu yana ilk kez 11'de sahaya çıktı.

Dk. 16 LARİN YOKLADI. Vincent Aboubakar'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Cyle Larin uzak direğe plaseledi, top az farkla dışarı gitti. Beşiktaş gole yaklaştı.

Dk. 21 TEHLİKE! Beşiktaş N'Sakala-Larin işbirliğiyle tehlike oluşturdu. Sol kanattan ceza sahası son çizgisine kadar inen Larin içeri çevirmek istedi, Malatyaspor'un Serie A patentli stoperi Wallace son anda müdahale ederek tehlikeyi önledi. 

Beşiktaş'ı Cyle Larin kanatlandırdı - Resim : 2

Dk. 24 KARTAL SALDIRIYOR! Dorukhan Toköz sağ kanattan bindirdi, Semih Kaya'yı geçip içeriye ortaladı. Aboubakar kale ağzında topun gelişine vuruşunu yaptı ama Zeki Yavru çok kritik bir müdahaleyle golü önledi.

Dk. 29 GHEZZAL! Beşiktaş, 9 kişi kapanan Malatya'yı ilk kez az adamla yakaladı. Vincent Aboubakar'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Rachid Ghezzal arka direğe doğru nefis bir plase vuruş yaptı top az farkla dışarı gitti.

Dk. 40 Aboubakar servislerine devam ediyor. Kamerunlu santrfor bu kez de Atiba'yı pozisyona soktu. Semih Kaya'nın markajı altındaki tecrübeli futbolcu topa basıp düşünce tehlike ortadan kalktı.  

Beşiktaş ilk yarıda 6 kez rakip kaleyi yoklarken topla oynamalarda da 78'e 22'lik üstünlük kurdu. Konuk ekip Beşiktaş kalesine gelmeyi hiç düşünmeyen, 10 kişi kapanıp 1 puanı koparmaya çalışan bir görüntü sergiliyor.

 Dk. 48 Oğuzhan Özyakup ceza sahası dışından yokladı, sert ve düzgün vuruşta kaleci Abdülsamed golü önledi.

Dk. 55 GOL! Cyle Larin kafayla topu ağlara gönderdi. Malatya'nın kilidini açan Kanadalı santrfor Antalya ve Denizli maçlarından sonra ligdeki 3. golünü attı. Rachid Ghezzal'dan harika asist... 

Beşiktaş'ı Cyle Larin kanatlandırdı - Resim : 3

Dk. 58 CUEVA! Yeni Malatyaspor'un Perulu yıldızı Christian Cueva frikikten nesif vurdu, Ersin Destanoğlu topu 90'dan çıkardı!

Dk. 68 Rosier'den muz orta... Aboubakar adrese teslim ortaya kafayı vurdu, Malatya kalecisi iyi yer tutmuştu.

Beşiktaş'ı Cyle Larin kanatlandırdı ile ilgili etiketler Beşiktaş Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Oğuzhan Özyakup cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.