Beşiktaş, Valerien Ismael ile sözleşme imzaladı: Oynatmak istediği sistemi açıkladı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adam Trabzonspor maçında kulübede yer alacak. Sözleşme imzaladıktan sonra ilk açıklamasını yapan Ismael, "Oyun felsefem, tamamen yüksek tempoya dayalı. Bu yüksek tempo için yüksek enerji gerekiyor. Takımın %100’nü her zaman sahaya koyması gerekiyor" dedi.

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael ile 1,5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile 25.03.2022 tarihinden başlamak üzere 2022-2023 sezonu sonuna kadar ve 2023-2024 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır." denildi.

46 yaşındaki teknik direktör Siyah-Beyazlılarda 750 bin Euro kazanacak. Fransız çalıştırıcı takımla antrenmanlara bu hafta başlayacak ve 3 Nisan'da Trabzonspor karşılaşmasında kulübede yerini alacak. Önder Karaveli ise Valerien Ismael'in ekibinde yer alacak.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile sözleşme imzaladı:  Oynatmak istediği sistemi açıkladı

İlk olarak söz alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş için en doğru olanın Valerien Ismael olduğuna karar verdik. Yeni hocamız bir araştırma ürünüdür" dedi.

Çebi, "Özellikle Önder Karaveli hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi Sergen hocamdan sonra takımı sırtladı. Ama kendisi nedenini bilmediğimiz şekilde yıpratılarak Beşiktaş'ın iyiliği için göreve devam etmek istemediğini belirtti" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile sözleşme imzaladı:  Oynatmak istediği sistemi açıkladı - Resim : 2

Daha sonra söz alan Valerien Ismael, "Her şeyden önce başkanımıza ve Ceyhun beye bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum. Şu an Türkiye’nin hatta Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine gelmiş bulunuyorum. Benim aradığım, ihtiyaç duyduğum şey bu. Her zaman istekli ve azimliyim. Önümüzde 8 maçlık bir periyot var. Bu dönemde kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp olabilecek en iyi yerde sezonu bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Oynattığı sistem ile ilgili konuşan Ismael, "Üç yıldır çalıştırdığım takımlara 3-4-3 oynatıyorum. 150 maçın üstünde bir deneyimden bahsediyoruz. Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Avrupa Ligi Elemeleri ve İngiltere'de Premier Lig ekiplerine karşı böyle oynadık. Oyun felsefem, tamamen yüksek tempoya dayalı. Bu yüksek tempo için yüksek enerji gerekiyor. Takımın %100’nü her zaman sahaya koyması gerekiyor" dedi.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile sözleşme imzaladı: Oynatmak istediği sistemi açıkladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sözleşme Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.