Beşiktaş UEFA'dan haber bekliyor

Depremden dolayı ligden çekilen Gaziantep ve Hatayspor için TFF'den gelen kararı beğenmeyen Beşiktaş UEFA'ya başvurmuştu. UEFA bu hafta içinde Beşiktaş'a geri dönüş yapacaklarını söyledi.

TFF, Gaziantep ve Hatayspor'un ligden çekilmesi üzerine oynanan maçları geçerli saymış ve sadece oynanmayan müsabakaların hükmen galibiyet olmasını kararlaştırmıştı.

Yaşanan süreçte Beşiktaş, UEFA'nın talimatlarını örnek göstererek kararın değiştirilmesini talep ederken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, konuyu kapattıklarını söyledi. Siyah-beyazlılar, mevcut kararlarla ilgili olarak UEFA yetkilileri ile temasa geçerek görüş istemişti. Sabah'ta yer alan habere göre; UEFA'nın hafta başında Beşiktaş'a bir yanıt vereceği öğrenildi.

4 PUAN KAYBETMİŞLERDİ

Deplasmanda oynanan maçlarda Hatayspor'a 2-1 yenilen ve Gaziantep FK'yla 1-1 berabere kalan Beşiktaş bu karşılaşmalarda 4 puan kaybetti.

Beşiktaş UEFA'dan haber bekliyor ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.