Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman sorusuna yanıt ararken muhtemel 11’lerde merak ediliyor.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşıyor. İki haftalık bir aranın ardından Giresunspor deplasmanından galibiyetle dönen siyah beyazlılar hafta içerisinde UEFA Avrupa Ligi grup maçında sahasında konuk ettiği Fransız devi Monaco’yu 4-0 ile geçen bordo mavilileri devirmek istiyor.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

Vodafone Park’ta 16 Ekim 2022 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak Trabzonspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Son maçında Giresunspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet alan Beşiktaş topladığı 18 puanla 2. sırada yer alırken sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor ise 17 puanla 7. durumda bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 3 Nisan 2022 tarihinde Trabzon’da oynanan mücadele 1-1 sona ermişti.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Saat Kaçta?

Vodafone Park'ta 16 Ekim 2022 Pazar akşamı oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor maçı saat 20.00'da başlayacak.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Şifresiz Hangi Kanalda?

16 Ekim Pazar akşamında Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş Trabzonspor maçı Digiturk aboneleri için Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Spor Toto Süper Lig BJK ts
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.