Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı radyo yayını dinle

Beşiktaş, Vodafone Arena’da Trabzonspor’u ağırlıyor ediyor. Maçı sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşıyor. Vodafone Arena'da oynanacak maçı sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadeleyi Lig TV'den izlemek için ise burayı tıklayınız.

Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği maç öncesinde siyah-beyazlılar 21 puanla ikinci, bordo-mavililer ise 11 puanla onbirinci sırada.

İLK 11’LER

BEŞİKTAŞ:

Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Rhodolfo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Quaresma, Cenk Tosun, Aboubakar

TRABZONSPOR:

Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Durica, Uğur, Zeki, Onazi, Okay, Mehmet, Yusuf, Bero, N'Doye

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Caner, Talisca, Necip, Tosic, Aras ve Veli Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Misafir ekipte ise Güray ve Castillo'nun sakatlıkları bulunuyor.

CwevRmhXEAAaIh2.jpg

BEŞİKTAŞ'IN KADRO DEĞERİ TRABZONSPOR'UNKİNİN İKİ KATI!

Şenol Güneş’in elindeki kadro, oyuncuların piyasa değerleri açısından verilere bakıldığında Fenerbahçe’den sonra ligin en değerli ikinci kadrosu. Sarı-lacivertliler kadro maliyeti anlamında 158 milyon Euro ile ligin en değerli takımını konumunda bulunuyor. Ezeli rakibinden 43 milyon Euro daha düşük bütçeyle mücadele eden Beşiktaş ise 115 milyon Euro ile ligin en değerli ikinci takımı. Beşiktaş’ın yarın konuk edeceği Trabzonspor ise bu rakamların neredeyse yarısı maliyetinde bir bütçeye sahip. Geçen sezondan itibaren küçülmeye giden bordo-mavili takımın bugünkü kadrodaki futbolcuların toplam değeri ise 65 milyon Euro civarında. Siyah-beyazlı takımda en pahalı futbolcu güncel verilere göre 14 milyon Euro’luk değeriyle Oğuzhan Özyakup olarak öne çıkarken, Trabzonspor’un en değerli oyuncuları ise 6 milyon Euro’luk piyasa değerleriyle Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici.

Trabzonspor resmi mobil taraftar uygulamasından takımızın tüm maçlarını canlı olarak takıp edebilirsiniz. pic.twitter.com/Hs2e2wxPK3

— Trabzonspor Kulübü (@Trabzonspor) 5 Kasım 2016

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ'TAN 3 YAŞ KÜÇÜK

Beşiktaş – Trabzonspor maçında öne çıkan bir diğer özellik ise iki takımın da genç bir kadroya sahip olması. Yeniden yapılanmaya giden ve genç futbolculara yatırım yapan ve buna göre sezon başında transfer politikası gerçekleştiren bordo-mavili takımın yaş ortalaması 25. Ligde genç bir kadro ile mücadele eden Trabzonspor, bunun henüz meyvesini alamasa da yarın Beşiktaş ile oynanacak maç çıkış yolu olarak gözüküyor.

Beşiktaş ise uzun süredir sürdürdüğü kadro istikrarındaki genç oyuncuların meyvesini yeni yeni toplamaya başladı. Kadro yapılanması adına bordo-mavili takım gibi genç oyunculara sahip olan Kara Kartal’ın yaş ortalaması ise 28. Her iki takımın da 20’li yaşların ortalarında olan yaş ortalamaları sebebiyle yarın yüksek tempolu bir maç oynanması bekleniyor.

Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Canlı radyo yayını dinle Lig TV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.