Beşiktaş - Trabzonspor derbisi sonrası Valerien Ismael'den istifa sorusuna şaşırtıcı yanıt!

Süper Toto Süper 'in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor, Vodafone Park Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadele 2-2 sona erdi. Dev derbiden sonra siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ismael'in sözleri...

Süper 'in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor, Vodafone Park Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadele 2-2 sona erdi. Dev derbiden sonra siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE ISMAEL'İN SÖZLERİ:

''Yüzde 60 ile topa sahip olduk. Top sizdeyken rakipten fazla koşamazsınız.

Bugün iyi bir performans gösterdik ancak kazanamadık. Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Basit hatalar yaptığınızda bu sonuçlar kaçınılmaz. Bu hatalar da bu oyununun bir parçası. Son ana kadar galip gelebilirdik.

Türkçe anlamadığım için maç hakkında konuşmak istiyorum.''

Beşiktaş - Trabzonspor derbisi sonrası Valerien Ismael'den istifa sorusuna şaşırtıcı yanıt! ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig 10.hafta maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.