Kartal sahaya çıkıyor: Beşiktaş-Tirana maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçında Beşiktaş ile Tirana karşı karşıya geliyor. Arnavutluk ekibi Tirana maçıyla sezonu açacak olan Beşiktaş'ta ve taraftarlarda heyecan üst seviyede. Peki, Beşiktaş - Tirana maçı saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir?

Beşiktaş 2023-2024 sezonunu kendi evinde Tirana karşısında açıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçında Tirana'yı ağırlayacak siyah-beyazlılar, evinde iyi bir sonuç alarak turu erken bitirmek istiyor.

BEŞİKTAŞ - TİRANA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş - Tirana mücadelesi bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Alman Futbol Federasyonu'ndan Daniel Schlagery yönetecek. Rövanş maçı ise 3 Ağustos Perşembe günü Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanacak.

BEŞİKTAŞ'IN HAZIRLIK MAÇLARI

Beşiktaş yeni sezon öncesinde 3 hazırlık maçı yaptı. Bunlardan 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Fransa temsilcisi Strasbourg (2-1) ile Macaristan ekibi Mezökövesd Zsory'yi (4-0) mağlup eden Beşiktaş, Almanya'nın Augsburg (1-1) takımıyla da berabere kaldı.

Kartal sahaya çıkıyor: Beşiktaş-Tirana maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ'IN UEFA LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Beşiktaş'ın UEFA'ya bildirdiği listede bulunan futbolcular şöyle:

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Utku Yuvakuran

Defans: Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Emrecan Uzunhan, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Umut Meraş

Orta saha: Salih Uçan, Atakan Kerem Kesgin, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Berkay Vardar, Kartal Kayra Yılmaz, Jean Onana, Gedson Fernandes, Emrecan Bulut

Forvet: Vincent Aboubakar, Ajdin Hasic, Jackson Muleka, Semih Kılıçsoy

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Mert; Rosier, Necip, Colley, Masuaku; Amir Hacıahmetoviç, Salih; Onur, Gedson, Muleka; Aboubakar

Kartal sahaya çıkıyor: Beşiktaş-Tirana maçı saat kaçta ve hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.