Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten TFF'ye tepki: Katılmadığım %80 konu var...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının antrenmanı öncesinde yaptığı açıklamada; "Başkan söyledi, adaletsizlik olduğunu söyledi. Karara uyduk ama mağduriyette suçlama olmamalı, biz suçlandık." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli arada açıklamalarda bulundu. 

Siyah-beyazlı ekibin teknik patronu, Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmesi sonrası oluşan gündem üzerine konuştu. 

3 PUAN AÇIKLAMASI...

Şenol Güneş, ligden çekilen takımlar hakkında Beşiktaş'ın talebi için; "Bir maçtan 3 puan almak için konuşmuyorum. Futbol sahada oynanıyor. Başkan söyledi, adaletsizlik olduğunu söyledi. Karara uyduk ama mağduriyette suçlama olmamalı, biz suçlandık. Fikstür kaydırıldı, boş hafta vardı ama kupa maçları oynatılmadı. Katılmadığım %80 konu var ama işimizi yapmak zorundayız." sözlerini sarfetti. 

''TFF ŞİMDİDEN AÇIKLAMALI''

Güneş açıklamasının devamında; "Gelecek sezonun planlarını TFF şimdiden açıklamalı. Seneye 20 takımla oynanacak deniyor ama bir sonraki sene ise 24 olabilir. Şu an seneye 20 deniyor, bir ay sonra bu durum da değişebilir. Bunları gördüm daha önce. TFF, sıcağı sıcağına karar aldı. Şimdi kesinleşti. Kimle konuştular bilmiyorum, benimle konuşmadılar. Bir karar aldılar. Federasyon ne karar alırsa uyalım ama fikirlerini bilirsek daha doğru kararlar alınır." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten TFF'ye tepki: Katılmadığım %80 konu var... ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.