Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten depremzedeler için yardım çağrısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kahramanmaraş'ta yaşaşan 2 büyük deprem sonrası depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan bu çağrıda Güneş, "Beşiktaş camiası olarak maddi ve manevi ne varsa tüm yardımı yapmaya hazırız. Taraftara da sesleniyorum. Halkımıza yardımcı olmak için destek bekliyoruz." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kahramanmaraş'ta yaşaşan 2 büyük deprem sonrası depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan bu çağrıda Güneş, "Hepimizin başı sağ olsun. Ölenlerin yakınlarına bağ sağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Beşiktaş camiası olarak maddi ve manevi ne varsa tüm yardımı yapmaya hazırız. Oyuncularla aramızda da konuştuk. Aynı desteği yapacağız. Taraftara da sesleniyorum. Halkımıza yardımcı olmak için destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten depremzedeler için yardım çağrısı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.