Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Dele Alli'ye ceza!

Beşiktaş'ta dünkü antrenmana katılmayan Dele Alli'ye ceza verildiği açıklandı.

Beşiktaş'ta Dele Alli dünkü antrenmana katılmamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş bunun üzerine basın toplantısında; "İzin verdiğimiz Dele Alli gelemedi, yağmur yağıyor herhalde, ondan haber almaya çalışıyoruz." demişti. 

Sonrasında İngiliz oyuncu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Merhaba millet. Bir sürü mesaj aldım, bu yüzden bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Kulüp, bugün bir doktor randevusuna katılmam için bana izin verdi. Yarın normal bir şekilde antrenmana geri dönüyorum." sözlerini paylaşmıştı. 

ŞENOL GÜNEŞ CEZAYI AÇIKLADI...

Dele Alli'ye ulaşamadıklarını belirten Şenol Güneş, bugün yapılan antrenmanda Alli'nin de yer aldığını söyledi.

Antrenmanın başında basın mensuplarına takıma geç katılan İngiliz futbolcu Dele Alli ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, "Dele Alli geldi. Haberiniz olsun. Dün bir espri yaptım hepiniz terse düştünüz. Tabii ki ceza alacak. Hiçbir sorunumuz yok. Kimse merak etmesin. Biz kimseyi kaybetmeyiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Dele Alli'ye ceza! ile ilgili etiketler Beşiktaş Dele Alli
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.