Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Neftçi Bakü galibiyeti sonrası konuştu: Avantajlı bir skorla ayrılıyoruz...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü karşısında alınan galibiyetle ilgili, "Güzel bir oyun oynayıp avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. Maçın tamamına baktığımızda bunu başardığımızı söyleyebilirim." dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmada Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri Vincent Aboubakar, Jackson Muleka ve Salih Uçan kaydetti.

Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş galibiyeti değerlendirdi.

''BURADAN AVANTAJLI BİR SKORLA AYRILIYORUZ''

90 dakikayı değerlendiren Şenol Güneş, "Güzel bir oyun oynayıp avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. Maçın tamamına baktığımızda bunu başardığımızı söyleyebilirim. Yediğimiz gol Neftçi Bakü'nün moralini artırdı. Son bölümde bizim için dersler çıkarılacak pozisyonlar vardı. Buradan avantajlı bir skorla ayrılıyoruz. İkinci maça da ciddi bir şekilde hazırlanmak durumundayız. Keyifli maç olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

''AZERBAYCAN TAKIMLARI İYİ TAKIMLAR''

Şenol Güneş, Neftçi Bakü, Sabah ve Karabağ gibi Azerbaycan takımlarının iyi takımlar olduğunu belirterek, "Neftçi'nin şanssızlığı, bizim de bu maçta iddiamız olması itibarıyla rakibimiz olması. Sabah ve Karabağ kazandı. Onları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum." diye konuştu.

''HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN''

Malatya'da yaşanan depreme de değinen Güneş, "İnşallah ölümlü bir olay yoktur. Maalesef ülkemiz deprem bölgesi. Hepimize geçmiş olsun. Deprem doğal bir felaket. Yine de hazırlıklı olacağız." ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ, FATİH TERİM'İN ARDINDAN İLKİ BAŞARDI

Beşiktaş teknik direktörü, siyah-beyazlı takımın başında 41 Avrupa kupası maçının 20'sini kazandı. Bununla birlikte Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından Avrupa kupalarında bir temsilcimizin başında 20 galibiyete ulaşan ikinci teknik direktör oldu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın başında 37 Avrupa maçında galibiyet gördü.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, takımın son 17 maçında 15 galibiyet gördü. 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Neftçi Bakü galibiyeti sonrası konuştu: Avantajlı bir skorla ayrılıyoruz... ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.