Beşiktaş Kupa'da Tarsus İdman Yurdu'nu rahat geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, açılışı Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle yaptı. Siyah-Beyazlılar TFF 2. Lig ekibini 3-1'le geçerek son 16'ya kaldı. Kartal'ın golleri Rosier, Larin ve Güven'den gelirken, Vida uzun süre sonra 11'de sahaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. Tur'dan başlayan Beşiktaş, Galatasaray efsanesi Ergün Penbe'nin çalıştırdığı TFF 2. Lig ekibi Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı.

Siyah-Beyazlılar 12'de Güven Yalçın'ın yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına da geçen 21 yaşındaki santrfor, kaleci Anıl Demir'i geçemedi ve penaltı kaçtı.

İlk gol 30'da Valentin Rosier'den geldi. Fransız sağ bek rakibin kaptırdığı topa sahip olup ceza sahasına girmeden nefis bir şut çıkardı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş Kupa'da Tarsus İdman Yurdu'nu rahat geçti

39'da Atakan Üner'in pasını gole çeviren Cyle Larin, bu sezon 6. golüne imza attı. İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Güven Yalçın 56'da Oğuzhan Özyakup'ın pasını iyi değerlendirdi ve skoru 3-0 yaptı. Konuk ekibin tek golü 80'de Mertcan Çam'dan geldi. Genç forvet, Fikret Orman döneminde transfer usulsüzlükleriyle anılmıştı.

Beşiktaş Kupa'da Tarsus İdman Yurdu'nu rahat geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Tarsus İdman Yurdu Valentin Rosier