Beşiktaş taraftarının şikayeti Ali Palabıyık'ı yaktı!

Fenerbahçe derbisindeki yönetimi nedeniyle Beşiktaşlı bir taraftarın UEFA'ya şikayeti ile karşı karşıya kalan Ali Palabıyık'a Avrupa'da maç verilmeyecek!

Beşiktaşlı bir taraftar, Fenerbahçe derbisindeki yönetimi sebebiyle maçın hakemi Ali Palabıyık hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Erdal Abay isimli Beşiktaş taraftarı savcılığa giderek Ali Palabıyık'tan şikayetçi olmuştu, ayrıca UEFA'ya da başvuru da bulunmuştu.

2017/18324 soruşturma nolu dilekçede Beşiktaş taraftarı Erdal Abay, maçın hakemi Ali Palabıyık ve yardımcılarının maçın ilk dakikasından itibaren taraflı yönetimi ve taraftarları tahrik edici hareketleri sebebiyle kendisi ve ekibinden şikayetçi olduklarını savcılığa iletmiş ve UEFA'dan da yaptırım istenmişti..

Başvuruların ardından UEFA dönüş yaptı. Telefonla geri dönüş yapan UEFA yetkilileri Ali Palabıyık'a bu sezon boyunca maç verilmeyeceğini duyurdu.

Beşiktaş taraftarının şikayeti Ali Palabıyık'ı yaktı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Ali Palabıyık Derbi hakem kırmızı kart
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.