Beşiktaş taraftarının sabrı taştı! Tarihi bir protesto geliyor

Oynadığı son 9 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik alan Beşiktaş'ta taraftarların sabrı artık taşmış durumda. Siyah beyazlı taraftarlar, Gaziantep FK ile oynanacak maçta tarihi bir protesto hazırlığında.

Beşiktaş'ta taraftarların siniri katlanarak devam ediyor. Şenol Güneş'in ayrılığı ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin seçim kararı alması tansiyonu bir nebze düşürmüştü ama üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarları adeta çılgına çevirdi. Son 9 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik alan Beşiktaş'ta her şey kötüye gidiyor.

Taraftarların 30 Ekim Pazartesi günü oynanacak Gaziantep FK karşılaşmasında tarihi bir protesto yapacağı iddia edildi. Hem statta hem de çevresinde yoğun bir tepki olacağı belirtildi.

İşte taraftarların tepkilerinin sebebi:

LİG VE AVRUPA ZORA GİRDİ

Henüz ekim ayının başında Beşiktaş iki büyük hedefinden de çok uzaklaştı. Trendyol Süper Lig'de liderle arasında çift haneli puan farkı var.

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde grup sonuncusu. Ön elemeler hariç oynanan 12 maçta 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Galibiyet oranı ise yalnızca yüzde 36.

BURAK YILMAZ İLE DEVAM EDİLDİ

Şenol Güneş'in istifasının ardından Ahmet Nur Çebi yönetimi seçime kadar Burak Yılmaz ile devam etme kararı almıştı. Henüz UEFA Pro-Lisansı bulunmayan Burak Yılmaz, Bodo/Glimt maçında kulübeden hocalık yapmıştı.

Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet aldı ve önlerinde oynanacak 9 karşılaşma daha var.

(Sözcü)

Beşiktaş taraftarının sabrı taştı! Tarihi bir protesto geliyor ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Şenol Güneş Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.