Beşiktaş taraftarının ilgisi Lyon yönetimine panik geçirtti

Çeyrek finalde Lyon ile eşleşen Beşiktaş'ta taraftarlar biletlere hücum etti. Lyon yönetimi anında harekete geçerek sadece Fransızlara biletleri satışa çıkardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final de karşılaşacak olan Olympique Lyon - Beşiktaş maçının biletlerinin, satışa sunulur sunulmaz yoğun ilgi gördü ve tükendiği belirtildi. Olympiakos deplasmanında 200 kadar taraftarla stadı inleten Beşiktaş, Fransa'da da aynı sahneyi sergilemek istiyor.

Fransa ve komşu ülkelerde oturan gurbetçi futbolseverler tarafından kapış kapış satın alınması Lyon idarecilerinin kafasını karıştırdı. Durumu fark ettikten sonra bilet satışlarını sadece kombine kart sahibi Lyon taraftarına çeviren Fransız kulübü yönetimi, "Her iki maçında deplasman atmosferinde geçmemesi" için başvurduğu belirtiliyor.

Sosyal medyada ise Beşiktaş'ın Lyon'da oynacak olan maç biletlerinin şimdiden karaborsaya düştüğü söylentileri dolaşıyor.

Beşiktaş taraftarının ilgisi Lyon yönetimine panik geçirtti ile ilgili etiketler Lyon Beşiktaş Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.