Beşiktaş taraftarının ilginç Felipe Melo anısı

Beşiktaşlı bir taraftar Felipe Melo ile yaşadığı bir anısını Ekşi Sözlük'te anlattı. Bu paylaşım sosyal medyayı salladı.

Galatasaray’dan Inter’e daha sonra da ülkesinin takımlarından Palmeiras’a transfer olan Felipe Melo, yine sosyal medyayı salladı.

Beşiktaş taraftarı olan bir Ekşi Sözlük yazarı, Brezilya’da Melo ile ilgili yaşadığı ilginç olayı anlattı.
Brezilya ve Uruguay’da izlediği iki maçta başından geçen olayı anlatan Beşiktaş taraftarı, “Brezilya’da 42 bin kişilik Corinthians Arena’da Corinthias & Palmerias maçında üzerimde Beşiktaş forması varken nereden gördüyse beni devre arasında soyunma odasına giderken eliyle 4 (yıldız) işareti yaparak beni gösterdi. iş için 4-5 günlügüne Uruguay’da iken Uruguay takımı Penarol ile Palmerias’ın Copa Libertadores maçı vardı. Hazır denk gelmişken bir de Uruguay tribünlerini göreyim diye gittiğim üzerimde Beşiktaş forması olan maçta da bu 30 bin kişilik statta nereden beni gördüyse yine eliyle 4 (yıldız) işareti yaptı.” dedi.

kdjfgsdfgdfg

Beşiktaş taraftarının ilginç Felipe Melo anısı ile ilgili etiketler Beşiktaş Felipe Melo palmeiras tribün hikaye
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.