Beşiktaş taraftarı isyan etti! Alex Oxlade-Chamberlain neden 11'de oynamadı?

Beşiktaşlı taraftarlar derbi mağlubiyeti sonrası isyan bayrağını açtı. Galatasaray'a 2-1 kaybedilen derbide oyuna sonradan giren Alex Oxlade-Chamberlain güzel bir gole imza atmıştı. Taraftarlar, teknik direktör Burak Yılmaz'ı Chamberlain'in 11'de olmaması konusunda eleştiriyorlar.

Beşiktaş'ta, Galatasaray derbisine yedek başlayıp ikinci yarı başında oyuna giren, sonra da şık bir vuruşla beraberlik golünü atan Alex Oxlade-Chamberlain taraftarın gözdesi olma yolunda ilerliyor.

"CHAMBERLAIN NASIL OYNAMAZ!"

Siyah-beyazlı futbolseverler sosyal medyada İngiliz yıldız methiyeler dizerken mutlaka ilk 11'e monte edilmesi görüşünde birleştiler. "Bu adamın yedek oturması kesinlikle hata", "Elimizde Chamberlain var kullanamıyoruz", "Oyuna girer girmez farkını gösteriyor. Gerekirse kanatta oynasın ama mutlaka 11 başlasın" yorumları yapıldı. 30 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de sadece 363 dakika görev alırken 2 gollük katkı sağladı.

ÖZ ELEŞTİRİSİ TAKDİR KAZANDI

Öte yandan, Chamberlain'in maç sonu yaptığı "Maçı kendi kendimize zorlaştırdık. Gereksiz yerlerde top kayıpları yaptık" öz eleştirisi de Beşiktaşlı taraftarların takdirini kazandı.

Beşiktaş taraftarı isyan etti! Alex Oxlade-Chamberlain neden 11'de oynamadı? ile ilgili etiketler Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain Beşiktaş Burak Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.