Beşiktaş Talisca'nın bonservisini alacak mı?

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, derbi, Talisca'nın geleceği ve Avrupa Ligi ile çok önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, derbi hakkında konuşurken, "Çok güzel bir geceydi. Her şeyiyle güzeldi, taraftar içinde güzel bir geceydi. Yönetimimiz için taraftarımızla oraya gitmek ayrı kıvanç verici olay oldu. Yöneticilerle karşılaşma öncesinde sahanın dışında karşılanmamız güzeldi. Yemek çok güzel geçti. Hep böyle olur umarım. Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın ile de iyi bir hukukumuz var. Karşılaşma sonunda hiçbir tatsızlık yaşanmadı. Maç öncesi sosyal medyada atışmalar kızdırmalar olabilir. Bence bir mahsuru yok" dedi.

Şenol Güneş'in kadro planlamasını başarılı bulan Ürkmezgil, "Şenol hocamızı kadro planlamasında çok başarılı buluyorum ve kutluyorum. Derbide takım hocamızın istediği gibi pas oyunu oynadı ve risk almadı. Oyunu görünce çok rahatladım" diye konuştu.

"TALISCA'NIN BONSERVİSİ İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR"

"Talisca bu golleri hep yapıyor. Seyircilerimiz çok onu seviyor. Bonservisinin alınması yönünde çalışma ve talep var.

Kesinlikle Başakşehir sonuna kadar yarışın içinde olacaktır. Kompak bir futbol oynayan sistem takımı. Şenol hocanın gerekli uyarıları yapacağını düşünüyorum.

HEDEF AVRUPA LİGİ

Olympiakos güçlü bir takım. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Mesafenin kısa olması avantaj. UEFA Avrupa Ligi'nde iddialıyız. Galatasaray'dan sonra kupayı almak istiyoruz. Hedefimiz hem Avrupa hemde ligde kupayı kazanmak. 3 yıldıza bir tık kala bu şampiyonluğun iyi olduğunu düşünüyorum. Bana kalsa ben ligi isterim. Şenol hocamız Demba Ba hazır olduğunda ondan faydalanacaktır.

Quresma dünya markası oyunun skoruna etki edebilen, taraftarın çok sevdiği bir oyuncu. Ronaldo'nun Q7 ile ilgili beyanatlarını zaten çok okuyoruz.

Kaynak: Ajansspor

Beşiktaş Talisca'nın bonservisini alacak mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca ahmet ürkmezgil
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.