Beşiktaş son dakika... Ceyhun Kazancı teknik direktör Thomas Letsch ile görüşüyor

Sergen Yalçın'ın ardından teknik direktörlüğe Önder Karaveli'yi getiren ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Beşiktaş yönetiminin "asıl" teknik direktör olarak Vitesse teknik direktörü Thomas Letsch'i getirmek istediği iddia edildi. Ceyhun Kazancı gelecek sezondan itibaren takımı yönetmesi için Thomas Letsch ile görüşüyor.

Beşiktaş'ta yeni yapılanma çalışmaları devam ediyor. Sezon sonunda birçok oyuncusu ile yollarını ayıracak Siyah-Beyazlılar hem A takımı hem altyapıyı sonraki yıllara hazır hale getirmek istiyor.

Sergen Yalçın'ın ardından teknik direktörlüğe Önder Karaveli'yi getiren ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Beşiktaş yönetiminin "asıl" teknik direktör olarak Vitesse teknik direktörü Thomas Letsch'i getirmek istediği iddia edildi.

Hürriyet'in haberine göre, Siyah-beyazlılar 53 yaşındaki çalıştırıcı ile temasları hızlandırdı. Genel menajer Ceyhun Kazancı gelecek sezondan itibaren takımı yönetmesi için Thomas Letsch ile görüşüyor.

ROGER SCHMİDT'İN YARDIMCISIYDI 

Haberde, bir dönem Roger Schmidt'in yardımcılığını yapan Letsch ile görüşülmesinin nedeni ise gelecek sezondan itibaren genç ve dinamik bir kadrosunun kurulacak olması olarak gösterildi:

"Yalçın ile yolların ayrılmasından sonra Ceyhun Kazancı, Bruno Pinheiro ile görüşmüştü ancak anlaşma sağlanamamıştı. Kazancı, Portekizli çalıştırıcının ardından Thomas Letsch ile görüşse de Beşiktaş yönetimi Önder Karaveli ile devam etme kararı aldı. Yeni kadro planlamasının ardından genç isimlerle iyi çalışan ve altyapıya değer veren Letsch ile temaslar sıkılaştırıldı. Ceyhun Kazancı sözleşmesi 2023'te bitecek Alman teknik direktör için Vitesse ile sezon sonunda masaya oturacak."

Beşiktaş son dakika... Ceyhun Kazancı teknik direktör Thomas Letsch ile görüşüyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Thomas Letsch Ceyhun Kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.