Beşiktaş, Salih Uçan'ı kadrosuna kattı

Beşiktaş Spor Kulübü, futbolcu Salih Uçan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Transfer video ile duyurulurken, futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Beşiktaş Spor Kulübü, futbolcu Salih Uçan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Alanyaspor'la sözleşmesi biten Salih Uçan, Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sosyal medyadan Uçan'ın videosunu paylaşan Beşiktaş, "Beşiktaş’a hoş geldin Salih Uçan." notunu düştü. Salih Uçan videoda küçükken Beşiktaş stadı ve taraftarıyla ilgili unutamadığı bir anı, "Yaşım çok küçük, Bucaspor'da oynuyorum. İkinci yarının ilk maçı. Takım Süper Lig'de. Ben yedeğim. Beşiktaş'a karşı oynuyoruz. Beşiktaş'ın stadında Orada ısınırken Beşiktaş tarafı Quaresma'ya öyle bir bağırdılar ki neredeyse kulaklarımı kapatıyordum. Vaaov dedim. Tüylerim diken diken oldu." sözleriyle anlatıyor.

Videonun sonunda ise taraftarlara sesleniyor: "Merhaba Beşiktaş ben Salih Uçan. Şimdi tüylerimin diken diken olduğu yerdeyim" dedi.

 

Beşiktaş, Salih Uçan'ı kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Beşiktaş Salih Uçan Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.