Beşiktaş - Reading hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Avusturya'da üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Bu kez rakip İngiliz temsilcisi Reading. Bir önceki maç CSKA Moskova'dan 4 gol yiyerek taraftarlarını şaşırtan Kartal, bu kez nasıl bir performans sergileyecek? Peki Beşiktaş Reading maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Beşiktaş Avusturya'da sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda 3. hazırlık maçında İngiliz ekibi Reading ile karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçlarında bekleneni veremeyen takım bu kez nasıl bir performans sergileyecek merak konusu. Beşiktaş taraftarları bu maçı canlı izlemek istiyor ve BJK Reading maçı hangi kanalda, saat kaçta gibi sorulara yanıt arıyor. 17 Temmuz Salı günü günü oynanacak Beşiktaş – Reading hazırlık karşılaşması saat 20.00'da başlayacak ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İşte detaylar...

Beşiktaş - Reading hangi kanalda, saat kaçta?

BEŞİKTAŞ - READİNG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

17 Temmuz Salı günü günü oynanacak Beşiktaş – Reading hazırlık karşılaşması saat 20.00'da başlayacak ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

CSKA KARŞISINDA KÖTÜ PROVA

Slovakya kampının ardından hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, burada çıktığı ikinci hazırlık maçında CSKA Moskova'ya farklı yenildi: 1-4

Mücadelenin henüz 8'inci dakikasında Tolgay Arslan'ın ceza sahası dışından attığı müthiş golle öne geçen Siyah Beyazlılar, sonraki dakikalarda ise oyundan düştü.

Dakikalar 15'i gösterirken Fedor Chelov, Rus ekibine beraberliği getirirken 27'de Astemir Gordyushenko skoru 1-2 yaptı ve ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kara Kartal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

53'te Matej Mitrovic'in kendi kalesine attığı golle skor 1-3'e gelirken 75'te Dmitri Efremov gol perdesini kapatan isim oldu.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı

12 Temmuz Perşembe: Beşiktaş - Shakhtar (0-0)

15 Temmuz Pazar 15.00: Beşiktaş - CSKA Moskova (1-4)

17 Temmuz Salı 20.00: Beşiktaş - Reading

20 Temmuz Cuma 19.00: Beşiktaş - Krasnodar

Beşiktaş - Reading hangi kanalda, saat kaçta? ile ilgili etiketler Beşiktaş reading hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.