Beşiktaş, Pepe'yi almaya gidiyor! Çin kampına da katılacak

Beşiktaş, savunmaya yapacağı transferdeki bir numarası Pepe için kritik saatlere girdi. Siyah - beyazlılar, Portekizli yıldız Pepe'nin transferi için en somut adımı bugün atıyor. Beşiktaş yöneticileri bugün öğleden sonra Lizbon'a giderek transferi resmiyete dökmeye çalışacak...

Yönetim bu akşam Pepe'nin menajeriyle masaya oturarak transferi noktalamak için görüşemelerde bulunacak.

Siyah - beyazlılar, Pepe'ye 2 artı 1 yıllık teklif sunmuştu. 34 yaşındaki Pepe, 2007'den bu yana Real Madrid forması giyiyordu. Pepe son olarak Portekizli milli takımı'yla Konfederasyon Kupası'nda 3. oldu.

Konu ile ilgili Ntv Spor'a açıklama yapan futbol şube sorumlusu Umut Güner, Pepe'den gelecek cevaba göre hareket edeceklerini söyledi.

Güner Pepe'yi isteyen farklı kulüpler olduğunun altını çizerken, "Transferde yeni bir gelişme yok. Beklemeye devam ediyoruz. Son olarak Juventus'un da Pepe için devreye girdiğini öğrendik. Kararı Pepe verecek. Eğer olumlu bir gelişme olursa somut adımları atacağız." şeklinde konuştu.

Pepe'nin cevabının olumlu olması durumunda tecrübeli oyuncu ile yüzyüze görüşecek olan siyah beyazlılar, resmi anlaşmayı yapmaya çalışacak.

Beşiktaş, Pepe'yi almaya gidiyor! Çin kampına da katılacak ile ilgili etiketler pepe gomis valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.