Milli futbolcu Ozan Kabak geri dönüyor ama Galatasaray'a değil

Beşiktaş'ta Ozan Kabak sürprizi yaşanıyor. İç piyasada talip olduğu isimlerin yüksek maliyetleri sebebiyle gözünü gurbetçilere çeviren Beşiktaş, Ozan Kabak için Schalke ile temasa geçmeye hazırlanıyor. Norwich City, Ozan Kabak'ı sezon başında 4 milyon Euro kiralama ve 15 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı. Premier Lig'den küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Norwich City'nin opsiyon maddesi devre dışı kalacak ve Ozan Kabak Almanya'ya geri dönecek.

Beşiktaş rotasını sürpriz bir şekilde Ozan Kabak'a kırdı. Abdülkerim Bardakcı, Halil Akbunar ve Mustafa Eskihellaç'ın yüksek maliyetleri sebebiyle transferde geri adım atan Beşiktaş'ta Ozan Kabak sesleri yükseliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ HAMLE 

İç piyasadaki yüksek maliyetler sebebiyle rotasını Avrupa'da oynayan milli futbolculara kıran Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı. Takvim'in haberine göre; Ozan Kabak için Schalke ile Beşiktaş temaslara başlamaya hazırlanıyor. Norwich City'de kiralık forma giyen Ozan Kabak'ın Schalke'ye dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

OPSİYON HAKKI KAYBOLUYOR

Norwich City, Ozan Kabak'ı sezon başında 4 milyon Euro kiralama ve 15 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı ancak İngiltere Premier Lig'de son sırada yer alan ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Norwich City, Championship'in yolunu tutması halinde opsiyon maddesi devre dışı kalacak ve Ozan Kabak Almanya'ya geri dönecek.

SCHALKE NE KADAR VERECEK?

Tam da bu noktada Beşiktaş devreye girerek Ozan Kabak'ı kiralamak için Schalke ile görüşmelere başlayacak. Bundesliga 2'de ikinci sırada yer alan ve yeniden Bundesliga'ya yükselme mücadelesi veren Schalke'nin Ozan Kabak hakkında nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

OZAN KABAK'IN KARNESİ

Ozan Kabak'ın Schalke 04 ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki stoper bu sezon Norwich City formasıyla sadece 13 maça çıkabildi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 13 milyon Euro.

Milli futbolcu Ozan Kabak geri dönüyor ama Galatasaray'a değil ile ilgili etiketler Ozan Kabak Beşiktaş Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.