Beşiktaş mucizevi adam Santi Cazorla'nın peşinde!

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş, İspanyol yıldız Santi Cazorla'yı gündemine aldı.

Bu sezon 35 yaşında olmasına rağmen olağanüstü bir performans sergileyen Cazorla, Villareal kulübünde 12 gol atıp 9 asist yaptı.

İspanyol AS gazetesinin yaptığı haberde, Beşiktaş yıldız futbolcuya yıllık 1 milyon euro'dan  2 yıllık sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü. Başka talipleri de bulunan 35'lik yıldızın sezon bitiminin ardından kararını vereceği belirtildi.Rakip alanda hızı ve tekniği ile tehlike yaratmakta etkili olan Santi Cazorla, daha önce Arsenal'de görev almıştı.

MUCİZEVİ ŞEKİLDE SAHALARA DÖNÜŞ YAPMIŞTI 

Arsenal'deyken ağır bir sakatlık geçiren Cazorla'nın yürümesine bile uzmanlar tarafından yüksek ihtimal verilmiyordu. İspanyol yıldız 20 aylık sürecin ardından mucizevi şekilde sahalara dönmüştü.

İspanya Milli Takım formasını da 81 kez terleten Cazorla, 15 gol atıp 10 asist yapmıştı. 

Beşiktaş mucizevi adam Santi Cazorla'nın peşinde! ile ilgili etiketler Beşiktaş santi cazorla villareal transfer haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.