Beşiktaş, milli futbolcu Kaan Ayhan için Sassuolo'dan haber bekliyor

Yeni sezona 3 puanla başlayan ve transfer dönemini boyunca yıldız isimlere imza attıran Beşiktaş'ta, savunmaya yapılacak takviye için çalışmalar sürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın yöneticisi Emre Kocadağ, Kaan Ayhan transferine ilişkin açıklama yaptı ve milli stoper için Sassuolo'dan haber beklendiğini belirtti.

Yeni sezona Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta, transfer sezonunun kapanmasına kısa süre kala savunma takviyesi için çalışmalar sürüyor.

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Sergen Yalçın’ın verdiği transfer raporu doğrultusunda yapılan çalışmaların olumlu yansımasından mutlu olduklarını belirtti.

BATSHUAYİ VE ALEX TEİXERİA HAZIR

Yeni transferlerden Michy Batshuayi'nin İngiltere’de sezon başı kamplarına katılıp hazır geldiğini söyleyerek "Form durumu mükemmel" ifadesini kullanan Kocadağ, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira’nın da 2 gündür çıktığı antrenmanlarda teknik fizik ve kondisyon olarak çok iyi bir izlenim bıraktığını belirterek "Şu anda uyum aşamasında bir çalışma yapılıyor. Herkes inanılmaz hırslı ve inançlı. İlk maçta Rize karşısındaki 3 puan ve goller moralleri yükseltti" ifadelerini kullandı.

KAAN AYHAN TRANSFERİ

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan hakkında da konuşan Emre Kocadağ, "Kaan Ayhan ile görüşmelerimiz sürüyor. Birkaç güne kadar netleşir. Kulübünden haber bekliyoruz. Taraftarlarımız güçlerini hissettirsinler." şeklinde konuştu.

Beşiktaş, milli futbolcu Kaan Ayhan için Sassuolo'dan haber bekliyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Kaan Ayhan Emre Kocadağ michy batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.