Beşiktaş, Mert Günok için Medipol Başakşehir'e son teklifini iletti

Beşiktaş, Mert Günok transferi konusunda Medipol Başakşehir'e son teklifini iletti. Medipol Başakşehir'in 1,4 milyon Euro'luk teklifi kabul etmesi durumunda Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalancak.

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, zorlu sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonu kaleci rotasyonunda Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'la bitiren Siyah-Beyazlılar, 3 kulvarı da düşünerek kaleye tecrübeli bir oyuncu takviyesi yapmak istiyor.

Bir süredir Medipol Başakşehir'in milli file bekçisi Mert Günok için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, transferde sona geldi. 

İlk etapta 2 milyon Euro talep eden, ardından 1,5 milyon Euro'ya kadar inen Medipol Başakşehir'e son teklif yapıldı. Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki Mert Günok için 1,2 milyon Euro ve performansa bağlı ek ödemelerle toplam 1,4 milyon Euro'luk öneride bulundu.

4 sezondur formasını giydiği Medipol Başakşehir'de geçen sezon 29 maçta görev alan Mert Günok, yönetimin onay vermesi halinde Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, Mert Günok için Medipol Başakşehir'e son teklifini iletti ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig mert günok Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.