Beşiktaş Malmö maç özeti

Beşiktaş Malmö maç özeti izle ... Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile karşı karşıya geldi. Beşiktaşlı taraftarlar bu maçın özetini izlemek istiyor ve golleri merak ediyor. Temsilcimiz Malmö'ye 1-0 kaybetti ve Avrupa defterini kapattı. Mücadelenin geniş özeti ve golleri haberimizde. İşte detaylar...

Beşiktaş Malmö maç özeti izle... Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Malmö'yü konuk etti. Futbolseverler Beşiktaş Malmö maçının özetini izlemek istiyor ve golleri merak ediyor. Karşılaşmanın geniş özeti ve goller haberimizde...

Beşiktaş Malmö maç özeti

BEŞİKTAŞ MALMÖ MAÇ ÖZETİ

90'
Gary Medel'in savunma arkasına gönderdiği pasla ceza sahasının hemen içerisinde buluşan Cyle Larin'in aşırtma vuruşu üst direğe çarpıp oyun alanının dışına çıkıyor.
90'
Kaleciden dönen topla altıpasın hemen dışında sol çaprazda buluşan Anders Christiansen'in gelişine çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
90'
Andreas Vindheim'in sağ kanattan yerden gönderdiği pas ile arka direkte buluşan Anders Christiansen'in çektiği şut kaleci Loris Karius'tan dönüyor.
90'
Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave ediliyor.
90'
Adem Ljajic'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre'nin ortasını Malmö savunması kafayla uzaklaştırıyor.
89'
Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda buluşan Adem Ljajic'in çektiği şut savunmadan dönüyor.
88'
Sol çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Cyle Larin, altıpasın hemen dışından şutunu çekiyor ancak bu şut kaleci Johan Dahlin'den dönüyor.
82'
Adem Ljajic'in pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre'nin çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

80'
Malmö takımı bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Soren Rieks oyundan çıkarken yerine Eric Larsson giriyor.

78'
Karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkımızı Mustafa Pektemek'in yerine Fatih Aksoy'u oyuna alarak kullanıyoruz.

74'
Sağ kanatta topla buluşan Dorukhan Toköz, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor ancak bu ortayı Malmö savunması uzaklaştırıyor.

72'
Bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkımızı kullanıyoruz. Vagner Love oyundan çıkarken yerine Cyle Larin giriyor.

72'
Sağ kanattan Arnor Traustason'un yaptığı orta ile ön direkte buluşan Soren Rieks'in çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

65'
Malmö yarı alanının ortalarında sağ kanatta Franz Brorsson'a sert müdahalede bulunan Ricardo Quaresma, direkt kırmızı kart görerek oyundan ihraç ediliyor.

60'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Arnor Traustason geçiyor. Traustason'un ortası ile arka direkte buluşan Markus Rosenberg topu kafayla altıpas içerisinde bulunan Rasmus Bengtsson'a indiriyor. Bengtsson'un gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

55'
Sağ kanattan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortası ile arka direkte buluşan Vagner Love'un çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

51'
Malmö'nün attığı golde asisti yapan isim Markus Rosenberg oluyor.

51'
GOL! Malmö, Marcus Antonsson'un attığı golle 1-0 öne geçiyor. Markus Rosenberg'in orta sahadan savunma arkasına gönderdiği pasa sağ çaprazda hareketlenen Marcus Antonsson, ceza sahasının hemen içerisinden yerden şutunu çekiyor, bu şut kaleci Loris Karius'un sağından ağlarla buluşuyor.

46'
İkinci yarı Malmölü futbolcuların yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

45'
Luca Banti'nin düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona eriyor.

40'
Fouad Bachirou'nun sol kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Markus Rosenberg topu kafayla takım arkadaşlarına indirmek istiyor ancak araya giren Adriano, tehlikeyi uzaklaştırıyor.

36'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Arnor Traustason geçiyor. Traustason'un ortası ile altıpas içerisinde buluşan Rasmus Bengtsson'un kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

30'
Gary Medel'in orta sahadan gönderdiği uzun pasla sol çaprazda buluşan Mustafa Pektemek, ceza sahası içerisine girer girmez şutunu çekiyor ancak bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

30'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Arnor Traustason geçiyor. Traustason'un ortasını arka direkte Domagoj Vida uzaklaştırıyor.

25'
Adem Ljajic'in yerden pasına sağ kanatta hareketlenen Ricardo Quaresma için ofsayt bayrağı kalkıyor.

22'
Sağ kanattan Ricardo Quaresma'nın yaptığı orta kaleci Johan Dahlin'de kalıyor.

17'
Rasmus Bengtsson'un Vagner Love'a yaptığı faulün ardından ceza sahası dışından sağ çaprazdan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Adem Ljajic geçiyor. Adem Ljajic'in çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

9'
Beşiktaş adına şanssız dakika! Top art arda 2 kez direkten döndü.

2'
Oğuzhan Özyakup'un pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Mustafa Pektemek'in yerden çektiği şut kaleci Johan Dahlin'de kalıyor.

1'
Karşılaşma Vagner Love'un yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

-
Grupta geride kalan 5 maç sonunda Beşiktaş, topladığı 7 puanla 2. sırada yer alırken, Malmö, topladığı 6 puanla 3. sırada yer alıyor.
-
Beşiktaş, bu karşılaşma ile birlikte Kupa 2'deki 114. maçına çıkacak. Siyah-beyazlı ekip daha önce oynadığı 113 maçın 52'sini kazanırken, 38'ini kaybetti, 23 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Beşiktaş'ın attığı 182 gole rakipleri 138 golle karşılık verdi.
-
İki takım daha önce 5 kez karşı karşıya gelirken bu maçların 3'ünü Malmö, 1'ini Beşiktaş kazandı, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Malmö'nün attığı 9 gole Beşiktaş, 8 golle karşılık verdi.
-
Malmö takımında ise eksik oyuncu bulunmuyor.
-
Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Jeremain Lens, Pepe, Ryan Babel, Enzo Roco ve Caner Erkin, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan ile UEFA'ya verilen listede yer almayan Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
-
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Beşiktaş, I Grubu 6. hafta maçında sahasında Malmö'yü konuk ediyor. Saat 20:55'te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Luca Banti yönetecek.

 

Beşiktaş Malmö maç özeti ile ilgili etiketler Beşiktaş malmö geniş özet goller Maç özeti izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.