Beşiktaş Mallorca hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, 2021-2022 sezonu öncesinde ilk hazırlık maçında Mallorca ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlı taraftarlar ise Beşiktaş Mallorca maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, İspanya'nın Alicante kentindeki La Nucia kasabasında ilk hazırlık maçına Mallorca karşısına çıkacak. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yeni transferlerini de görücüye çıkaracak olan siyah beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, bu karşılaşmalarda takımının son durumunu da görmüş olacak.

27 Temmuz 2021 Salı akşamında saat 20.00’da başlayacak Beşiktaş Mallorca hazırlık maçı Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, İspanya’daki diğer hazırlık maçlarında 31 Temmuz’da Levante ile 4 Ağustos’ta da Getafe ile karşı karşıya gelecek.

Tarih: 27 Temmuz 2021 Salı
Saat: 20.00
Yayın: Spor Smart

Beşiktaş Mallorca hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Mallorca hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.