Beşiktaş Mainz 05 hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlı taraftarlarda Beşiktaş Mainz 05 maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, üçüncü hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 karşısına çıkıyor. İlk hazırlık maçında Werder Bremen'i 2-1 deviren siyah beyazlılar, ikinci hazırlık maçında ise Çekya ekibi Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kalmıştı.

Beşiktaş Mainz 05 Maçı Ne Zaman?

Kufstein Arena'da 15 Temmuz 2022 Cuma akşamında oynanacak Beşiktaş Mainz 05 hazırlık maçı saat 21.15’ten itibaren Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Mainz 05 hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

lk yurt dışı kampına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, tam 36 oyuncuyla çalışmalarına devam ediyor. Fakat ikinci etap öncesinde bu sayının azaltılması hedefleniyor. Buna göre 20 Temmuz'da İspanya'da gerçekleştirilecek ikinci etap öncesinde kadronun 26 oyuncuya indirilmesi hedefleniyor.

Beşiktaş'ın hücum hattına transfer ettiği Jackson Muleka, halen takımla birlikte çalışmalara başlamadı. Bireysel olarak idmanlara devam eden Kongolu forvetin, önümüzdeki günlerde takıma katılması beklenmekte. Fakat bu süre içerisinde 22 yaşındaki genç oyuncuya, ekstra çalışmalar verileceği ve en kısa sürede takıma adapte olmasının sağlanacağı belirtildi.

Stat: Kufstein Arena
Tarih: 15 Temmuz 2022 Cuma
Saat: 21.15
Yayın: Smart Spor

Beşiktaş Mainz 05 hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Mainz 05
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.