Beşiktaş maçı öncesi Antalyaspor'da korona şoku

Beşiktaş ile cumartesi günü İstanbul'da karşılaşacak olan Fraport TAV Antalyaspor'da koronavirüs şoku yaşanıyor. DHA'nın haberine göre İstanbul'a hareket öncesinde kırmızı beyazlı takımdaki birçok oyuncunun korona testi pozitif çıktı. Bunun üzerine İstanbul yolculuğu ertelendi. 3. testin sonucunda 1 oyuncu ile bir personelde koronavirüs tespit edildi. Takımın gece saatlerinde özel uçakla İstanbul'a hareket edeceği belirtildi.

Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitme hazırlığı yaparken birçok futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması ile büyük şok yaşadı.

Kırmızı beyazlı takım sabah antrenmanın ardından yolculuk için hazırlanırken perşembe günü yapılan testlerin sonuçları geldi.

Takımda birçok oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine kırmızı beyazlıların uçakla saat 15.00'da İstanbul'a yapacağı yolculuk ertelendi.

Demirören Haber Ajansı'nın haberine göre, Futbolcular ve teknik heyet tesislerde ikinci kez teste tabi tutuldu. 

ANTALYASPOR TESİSLERİNE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKLANDI

Bu arada Fraport TAV Antalyaspor'da, ikinci testlerin yapıldığı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ne giriş ve çıkışlar yasaklandı.

24 SAAT İÇİNDE 3. KEZ TEST YAPILDI

İlk testin ardından bu sabah tekrarlanan testlerde de çok sayıda futbolcunun sonucu pozitif çıktı.

Ancak yapılan koronavirüs testlerinde büyük tutarsızlık belirlendi. İlk yapılan testte pozitif çıkan sonuçların negatife döndüğü, negatif olanların ise pozitif olarak çıktığı tespit edildi.

TESTLERDE HATA

Bu tutarsızlık üzerine Antalyaspor Kulübü, Sağlık İl Müdürlüğü’ne durumu bildirdi. Testlerin bozuk olması ve bir yanlışlık olabilme ihtimaline karşı Sağlık Müdürlüğü ekipleri Antalyaspor Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek futbolcu, teknik heyet ve tesisteki görevlilere üçüncü kez test yaptı.

1 FUTBOLCU VE 1 PERSONELDE KOVİD TESPİT EDİLDİ

Isparta Süleyman Demirel Hastanesi Laboratuvarı desteğiyle yapılan 3'üncü testlerin ardından kulüp, bir futbolcu ve bir personelde Kovid-19 tespit edildiğini, bu isimlerin ise izolasyona alındığını duyurdu.

Fraport TAV Antalyaspor kafilesinin, Beşiktaş maçı için bu gece İstanbul'a özel bir uçakla hareket edeceği belirtildi.

MAÇIN ERTELENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) koronavirüs tedbirlerine ilişkin talimatlarında, "Takımların A Takım listesinde bulunan futbolculardan test sonuçlarına göre müsabakalarda görev alacak olanların sayısı 14 futbolcunun altına inmesi halinde, müsabaka oynatılmayarak TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenir" ifadesi bulunuyor.

Beşiktaş maçı öncesi Antalyaspor'da korona şoku ile ilgili etiketler Beşiktaş Test TFF Fraport TAV Antalyaspor Sağlık il müdürlüğü pozitif
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.