Beşiktaş Kaymakamı bayılan öğrenciyi kucağında taşıdı

İstanbul'da bulunan Etiler Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte bir öğrenci bayıldı. Bayılan öğrenciye ilk müdahaleyi Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan kucağında okul binasına taşıdı. O anların videosunu sosyal medyada paylaşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kaymakam Bakan'ı tebrik etti.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, İstanbul'da bulunan Etiler Anadolu Lisesi'nde bayılan bir öğrenciyi kucağında içeriye taşıdı. O görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kaymakam Önder Bakan'ı kutladı.

Vali Ali Yerlikaya, okulun güvenlik kamerası görüntülerini Twitter'da paylaştı. Yerlikaya mesaja şu notu düştü:

"Etiler Anadolu Lisesi'nde katıldığı etkinlikte bayılan bir öğrencimize ilk müdahaleyi yapan, panik anlarında öğrencimizi kucağında taşıyan Beşiktaş Kaymakamımız Sayın Önder Bakan'ı tebrik ediyorum. Öğrencimize geçmiş olsun."

Kaymakam Önder Bakan, Vali Yerlikaya'ya teşekkür ederek, "Teşekkür ediyorum Sayın Valim; Ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimizi başımızın üzerinde taşırız." dedi.

Beşiktaş Kaymakamı bayılan öğrenciyi kucağında taşıdı ile ilgili etiketler Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bayılan öğrenci Etiler Anadolu Lisesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.