Beşiktaş evinde Karagümrük'ü tek golle devirdi... Alex Teixeira'dan süper gol

Süper Lig'in 3. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Beşiktaş, 3 puanı tek golle aldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü Brezilyalı yıldız Alex Teixeira attı. Michy Batshuayi ise ilk 11'de başladığı maçta Viviano'yu geçemedi. İtalyan kaleci tam 7 kurtarışla farkın öne geçti. Sergen Yalçın'ın takımı milli araya 3 maçta 7 puanla ve gol yemeden giriyor.

1-0

Dk. 17 KAÇTI! Maçın en net gol pozisyonunu Beşiktaş yakaladı ama Cyle Larin karşı karşıya atamadı... Batshuayi'nin nefis pasında topla ceza sahasına giren Kanadalı golcü, kaleci Viviano'ya takıldı.

Dk. 28 KAÇTI! Biglia'dan mükemmel pas; Ahmed Musa savunma arkasına sarktı, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda golü atamadı. Bu da Karagümrük'ün yakaladığı net gol tehlikesi...

Dk. 30 GOL! Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira ceza sahası dışınan ayakiçiyle klasına yakışır bir golle takımını öne geçirdi. Vodafone Park coştu...

Dk. 43 DİREK! Kartal'ın yeni golcüsü Michy Batshuayi golü istiyor... 38'de gole giden topunu Viviano çizgiden çıkardı. 43'te ise direğe takıldı. Belçikalı çok istekli.

Dk. 48 KIRMIZI KART! Beşiktaş'ın milli orta saha oyuncusu Salih Uçan 2. sarıdan kızardı! Siyah-Beyazlılar 10 kişi kaldı. 27 yaşındaki futbolcunun kariyerindeki ilk kırmızı kart. Zorunlu oyuncu değişikliği; Alex Teixeira çıktı, Necip Uysal oyunda.

Dk. 77 KAÇTI! Domagoj Vida altıpas üzerinde Zukanovic'in hediyesini geri çevirdi. Hırvat stoper çok çok önemli bir gol şansını harcadı.

Beşiktaş evinde Karagümrük'ü tek golle devirdi... Alex Teixeira'dan süper gol

Sezona 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan, ardından Gaziantep deplasmanından da 0-0'lık beraberlikle dönen Siyah-Beyazlılar, milli araya 7 puanla giriyor. Sergen Yalçın'ın takımı 3 maçta da kalesinde gol görmedi.

Sezona 3-2'lik Gaziantep galibiyetiyle başlayan Francesco Farioli yönetimindeki Karagümrük ise 2. haftada Çaykur Rizespor'la deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. İki takım arasında geçen sezon oynanan son maçı Vodafone Park'ta Fatih Karagümrük 2-1 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Salih Uçan, Teixeira, Larin, Batshuayi.

KARAGÜMRÜK: Viviano, Hedenstad, Zukanovic, Benatia, Balkovec, Biglia, Jimmy Durmaz, Ahmet Musa, Erhun, Kerim Frei, Pesic.

DEVLER LİGİ FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş 'ın oynayacağı maçların fikstürü belli oldu. Beşiktaş ilk maçını 15 Eylül tarihinde Borussia Dortmund ile Vodafone Park'ta oynayacak.

15 Eylül: Beşiktaş-Dortmund

28 Eylül: Ajax-Beşiktaş

19 Ekim: Beşiktaş-Sporting

3 Kasım: Sporting-Beşiktaş

24 Kasım: Beşiktaş-Ajax

7 Aralık: Dortmund-Beşiktaş

Beşiktaş evinde Karagümrük'ü tek golle devirdi... Alex Teixeira'dan süper gol ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın michy batshuayi fatih karagümrük Alex Teixeira michy batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.