Beşiktaş, İnter ile sözleşmesini fesheden Naiggolan'a teklifini iletti

İnter ile sözleşmesini fesheden Belçikalı orta saha Radja Naiggolan için Beşiktaş'ın teklifini ilettiği öğrenildi. 33 yaşındaki orta sahaya yıllık 2,4 milyon Euro ve her yıl için 800 bin Euro bonus önerdiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon ligi ve Türkiye Kupası'nı şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüryor. 

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de zorlu bir yarışa girecek olan Siyah-Beyazlılar'ın İtalyan devi İnter ile olan sözleşmesini fesheden Radja Naiggolan'a teklifini ilettiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ İLE CAGLİARİ YARIŞTA

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre Siyah- Beyazlılar Belçikalı oyuncuya 2 yıllık sözleşme önerisinde bulundu. Beşiktaş'ın yıllık 2,4 milyon Euro'luk maaşın yanı sıra 800 bin Euro da bonus önerdiği öğrenildi.

Ailesiyle Cagliari de yaşayan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Cagliari'de geçiren 33 yaşındaki oyuncuya Sardunya ekibinin de teklifte bulunduğu belirtilirken, Beşiktaş'ın önde olduğu aktarıldı.

DİEGO GODİN'E YENİ TALİP

Savunmaya da takviye yapmak isteyen Siyah- Beyazlılar'ın gündeminde yer alan Uruguaylı stoper Diego Godin'e La Liga ekiplerinden Real Betis'in de talip olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın alternatifleri arasında sözleşmesini elinde bulunduran David Luiz'in de olduğu iddia edildi.

SANTRAFOR ADAYI SPORAR

Santrafor arayışlarını da sürdüren Beşiktaş'ın Sporting Lizbon’lu golcü Andraz Sporar için temasta olduğu öğrenildi.

Beşiktaş, İnter ile sözleşmesini fesheden Naiggolan'a teklifini iletti ile ilgili etiketler Beşiktaş Radja Naiggolan cagliari Diego Godin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.