Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu kez de Enes Sali savaşı çıktı...

Devre arasında Gedson Fernandes transferini bitirerek ezeli rakibi Galatasaray'la girdiği transfer yarışını kazanan Beşiktaş, şimdi de Hagi'nin prensi Enes Sali'ye göz dikti. 15 yıl, 8 ay ve 22 günlük Enes Sali, Romanya Milli Takım formasını giyen en genç futbolcu unvanının sahibi olan Enes, Galatasaray'ında listesinde...

Beşiktaş ile Galatasaray arasında bir transfer savaşı daha... Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'la da adı anılan Enes Sali'nin peşine düştü...

Romanya basını, Beşiktaş'ın Hagi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Farul Consanta'da oynayan 15 yaşındaki forvet Enes Sali için teklif yaptığını yazdı.

Haberde Beşiktaş'ın 500 bin euro teklif ettiği ancak Romen kulübünün bu rakamı yeterli bulmadığı yazıldı. Farul kulübünün sahibi olan Hagi, Beşiktaş'tan 1 milyon Euro ve sonraki satıştan pay istiyor.

Romanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde daha önce forma giyen Türk asıllı futbolcu Enes Sali, A Milli Takım'a ilk kez davet edildi.

Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes, Romanya'nın, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde bu ay oynayacağı İzlanda ve Liechtenstein maçları kadrosunda yer alarak ülke futbol tarihine geçti.

AİLESİ TÜRK, KENDİSİ KANADA DOĞUMLU 

Kanada doğumlu Enes Sali'nin ailesi Türk, Romanya'da yaşayan Türkler'den... Dobruca bölgesinde yaşayan Romanya'daki Türklerin 2011 sayımına göre sayısı 28 bin 226.

Kanada'nın Toronto şehrinde doğan Enes Sali, 2017 yazında Barcelona altyapısına geçti. 2018 yazında ise buradan ayrılarak Hagi'nin Romanya'daki futbol akademisine başladı. 15 yaşındaki futbolcu bugünlerde Hagi'nin sahibi olduğu Farul Constanta'da top koşturuyor ve bu sezon şu ana kadar 8 maça çıkıp 1 gol attı.

Asıl pozisyonu 10 numara olan Enes Sali kanatlarda da görev yapabiliyor.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu kez de Enes Sali savaşı çıktı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Enes Sali Farul Constanta Gheorghe Hagi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.