Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun için sürpriz Trabzonspor ihtimali

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun, Beşiktaş ile henüz anlaşmaya varamadı. Cenk Tosun için sürpriz Trabzonspor ihtimali doğdu. Milli futbolcu menajerler aracılığıyla Karadeniz ekibine önerildi.

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

TRABZONSPOR'A ÖNERİLDİ

Kartal'ın sözleşmesini uzatma görüşmelerinden sonuç alamadığı Cenk Tosun'un ezeli rakibİ Trabzonspor'a önerildiği ileri sürüldü. Haber61'de yer alan haberde ; Cenk Tosun'un, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği iddia edildi.

TRABZONSPOR KARAR VERMEDİ

Haberde, Trabzonspor'un Cenk Tosun önerisine henüz olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmadığı ifade edilirken, 32 yaşındaki oyuncunun kariyerine Beşiktaş'ta devam etmemesine kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

37 MAÇTA FORMA GİYDİ

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 maçta sahaya çıkarken 10 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun için sürpriz Trabzonspor ihtimali ile ilgili etiketler Cenk Tosun Beşiktaş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.