Beşiktaş ile Ajax UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşirse ne olacak?

Hollanda basını, Türkiye ile aradaki tansiyonun artması halinde UEFA'nın iki ülke takımlarının eşleşmesine izin vermeyeceğini yazdı.

Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi gerilim yeşil sahaya da yansıdı. Hollanda basınının iddiasına göre, UEFA iki ülke takımlarının karşılaşabilme ihtimalini gözden geçirebilir.

Avrupa Ligi'ndeki Ajax ve Beşiktaş'ın bir üst turda eşleşme ihtimalleri Hollanda'da haber konusu oldu. Ajaxlı yönetici Brinkhuis, "Şimdilik Kopenhag'ı düşünüyoruz. Bu turu bir geçelim sonra bakarız" ifadelerini kullandı.

UEFA ENGELLEYEBİLİR

Beşiktaş ve Ajax'ın tur atlaması halinde, UEFA'nın iki ülke arasında yaşanan krizin devam etmesi ya da artması durumunda iki takımının çeyrek finalde eşleşmesine izin vermeyebileceği ileri sürüldü.

Beşiktaş ile Ajax UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşirse ne olacak? ile ilgili etiketler UEFA futbol ay yıldız hollanda türkiye milli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.