Beşiktaş Icrypex'e THY Euroleague'den guard transferi; Steve Vasturia

Gelecek sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş Icrypex, Zalgiris Kaunas'tan Steve Vasturia'yı transfer etti. 26 yaşındaki ABD'li guard, Litvanya deviyle geçen sezon THY Euroleague'de 19 maça çıkmıştı.

Beşiktaş Icrypex, geçen sezon Zalgiris Kaunas formasıyla THY Euroleague'de mücadele eden ABD'li guard Steve Vasturia'yı renklerine bağladı. 26 yaşındaki basketbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Oyun kurucu ve şutör olarak görev yapabilen 1,96 metre boyundaki ABD'li basketbolcu, geçen sezon Litvanya deviyle çıktığı 30 lig maçında 6.1 sayı, 2.3 ribaund ve 1.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

Avrupa kariyerine 2018'de Almanya'nın ALBA Berlin takımıyla başlayan Notre Dame çıkışlı Vasturia ardından İspanya'da Palencia ve tekrar Almanya'da Rasta Vechta formaları giydi. ABD guard Zalgiris formasıyla THY Euroleague'de de 19 maça çıkmıştı.  

ALPEREN ŞENGÜN HIZLI BAŞLADI

NBA'e ilk turdan seçilen ve yeni sezonda Houston Rockets forması giyecek olan 19 yaşındaki milli pivot Alperen Şengün, Amerika'yı sallamaya başladı. Yaz Ligi'nde forma giyen Alperen, Cleveland Cavaliers ile oynadıkları hazırlık maçında "double-double" yaptı.

Milli basketbolcu, ABD'nin Las Vegas kentinde devam eden NBA Yaz Ligi'nde ilk maçına çıktı. Cavaliers'ı 84-76 yendikleri mücadeleye ilk 5'te başlayıp 27 dakika 15 saniye süre alan milli pivot 15 sayı-15 ribaundla, 4 blok, 3 asist ve 1 top çalmayla "double-double" yaptı. 

Beşiktaş Icrypex'e THY Euroleague'den guard transferi; Steve Vasturia

Beşiktaş Icrypex'e THY Euroleague'den guard transferi; Steve Vasturia ile ilgili etiketler Beşiktaş Basketbol Basketbol Süper Ligi Beşiktaş Icrypex Steve Vasturia Zalgiris Kaunas
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.