Beşiktaş - Hatayspor maçı heyecanla bekleniyor: Anormal şartlar olmazsa şampiyon Beşiktaş!

Süper Lig'in 39. haftasında, bu akşam saat 20.30'da Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş - Atakaş Hatayspor maçı futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Diğer taraftan, karşılaşmayla ilgili yorum yapan Erman Toroğlu ise, anormal şartlar olmaması durumunda Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ifade etti.

Süper Lig’in 39. hafta Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçıyla açılıyor. Süper Lig'in lideri Beşiktaş ile özellikle sergiledikleri hücum futboluyla beğeni toplayan Hatayspor, final gibi bir maça çıkacak. Beşiktaş, kazanırsa şampiyonluk yolunda dev adım atacak. Hatay gülerse 5'incilik için iddialı hale gelecek. Misafir ekibin hocası Ömer Erdoğan, Covid- 19 testinin pozitif çıkması nedeniyle takımın başında yer alamayacak.

Karşılaşma, Sergen Yalçın'ın Hatayspor'a yönelik eleştirileri sonrası daha da çarpıcı hale gelmişti.

NECİP VE ROSIER GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş’ta Aboubakar, Oğuzhan, Cenk ve Hasic sakatlıkları nedeniyle Hatayspor’a karşı forma giyemeyecek. Hatayspor'da ise Selim, Soner, Kamara ve Sackey görev yapamayacak.

Siyah-beyazlılarda cezaları biten Necip ve Rosier döndü.

ERDOĞAN MOTİVASYONU

Hatayspor, Beşiktaş maçına kilitlendi. Ligi ilk 5'te bitirip Avrupa kupalarına katılmayı isteyen bordo-beyazlılarda, galibiyet hesapları yapılıyor. Takımın başında Pro Lisans sahibi antrenör Murat Sönmez olacak. Futbolcular, maçı kazanıp galibiyeti izolasyonda olan hocaları Ömer Erdoğan'a armağan etmek istiyor.

Mıuhtemel 11’ler ise şu şekilde:

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Wellinton, N’Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, N’Koudou, Gökhan Töre (Larin)

HATAYSPOR: Popov, Billing, Pablo, Katranis, Aabid, Ribeiro, Akintola, Traore, Boupendza, Diouf

"BEŞİKTAŞ HATAY'I GEÇERSE KÖPRÜDEN KARŞIYA GEÇMİŞ OLUR"

Diğer taraftan söz konusu karşılaşma ile ilgili yorumlarını paylaşan Erman Toroğlu ise, şu ifadeleri kullandı:

"Bence G.Saray geçen hafta havlu attı... Bu hafta da F.Bahçe 90+2'de havlu attı. O zaman anormal şartlar olmazsa demek ki şampiyon Beşiktaş... Beşiktaş, Hatay'ı geçerse köprüden karşıya geçmiş olur, herkese de hayırlı işler demek lazım."

Beşiktaş - Hatayspor maçı heyecanla bekleniyor: Anormal şartlar olmazsa şampiyon Beşiktaş! ile ilgili etiketler Hatay Hatayspor Erman Toroğlu mam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.