Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli futbolcu Filip Novak'tan 1 gol, 2 penaltı

Süper Lig'in 36. haftasındaki dev derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ın golünü penaltıdan Ghezzal atarken, Fenerbahçe'nin golü Novak'tan geldi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla ligde 7 maç sonra puan kaybetti. Sarı-lacivertli futbolcu Filip Novak, Beşiktaş ağlarına 1 gol kaydederken, 2 kez de penaltı yaptırdı.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesinde sarı-lacivertli futbolcu Filip Novak, 6. dakikada takımını öne geçiren golü kaydederken, 7. dakikada ise topa elle müdahalesi sonucunda penaltı yaptırdı.

Bathuayi penaltı vuruşundan yararlanamazken, Novak bu kez 28. dakikada ceza sahası içinde Kenan Karaman’a yaptığı müdahale sonrası penaltıya sebep oldu. Ghezzal, penaltı vuruşunu gole çevirirken, Filip Novak ise müsabakayı 1 gol, 2 penaltı ile tamamladı.

Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli futbolcu Filip Novak'tan 1 gol, 2 penaltı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Süper Lig novak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.